Välkommen till Tandläkare Karin Olebratt

Din tandläkare i Stockholm city
Allmän & Estetisk tandvård nära
Stureplan och Östermalm

Boka här

Estetisk tandvård

Med estetisk tandvård menar man tandvård som utförs för att man rent utseendemässigt vill förbättra någonting man inte är nöjd med. All tandvård vi utför, görs givetvis för att få bästa möjliga estetiska resultat. Men estetisk tandvård kan vara att man vill förändra en eller flera tänders: färg, form, storlek och position. Man kanske vill fylla ut ett mellanrum eller stör sig på ett en tand står snett. Det görs med hjälp av: Tandblekning , KompositutbyggnadSkalfasader eller Porslinskronor. Ibland kan tandreglering vara den bästa behandlingen och ibland kan det kombineras med tex Porslinsfasader. Karin har stor erfarenhet av alla typer av estetisk tandvård och är medlem i bla AACD.

Det fantastiskt roligt och stimulerande att arbeta med att skapa vackra leenden!

En Porslinsfasad/ Skalfasad tillverkas av en duktig tandtekniker och tandläkaren limmar fast den på tanden. Skillnaden på en porslinskrona och skalfasad är att en krona går runt hela tanden och en skalfasad är som en ny emalj som limmas fast på utsidan på tanden. Fördelen med en fasad är att man ofta knappt behöver slipa på tanden. Det är tandläkaren som vet om en krona eller fasad blir bäst. I båda fallen blir resultatet väldigt naturligt och snyggt. Färg och form bestäms tillsammans med patienten och ofta kan det vara bra att besöka tandtekniknern också. Vi samarbetar enbart med svenska tandtekniska laboratorier.

Komposit, dvs fyllningsmaterial kan man numera också använda till både fasader och utbyggnader. Det kan också bli väldigt fint och lite billigare!

Gå in och titta på Före- och efterbilder.