Välkommen till Tandläkare Karin Olebratt

Din tandläkare i Stockholm city
Allmän & Estetisk tandvård nära
Stureplan och Östermalm

Boka här

Om oss

Tandläkarpraktiken

Vi finns i ett tandläkar-hus mitt i Stockholm city, ca 100 m från Stureplan. Vi vill ge dig Stockholms bästa tandvård.

1994 togs praktiken över av Karin och det är hon som driver verksamheten.

Vi är medlemmar i Privata Mun Hälsan som är en förening med sextio privattandläkare. Medlemmarna träffas regelbundet för att lyssna på intressanta föreläsningar, få information om alla nyheter i branschen samt för att utbyta erfarenheter. Vi är även medlemmar i Privattandläkarna, Sveriges tandläkarförbund samt i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry)

På praktiken i Stockholm arbetar:

Karin Olebratt, leg tandläkare

Jag började på Tandläkarhögskolan i Göteborg hösten 1985, gjorde min AT  i Skara och blev legitimerad tandläkare 1991. Jag  jobbade sedan kvar där på Folktandvården under några år. 1994 kände jag mig redo att börja arbeta privat och det var då jag flyttade till Stockholm och tog över min nuvarande praktik.

Jag älskar mitt yrke och tycker det bästa med att vara tandläkare är att få jobba med människor samtidigt som det är ett hantverk.

Jag ser till att vidareutbilda mig kontinuerligt för att följa med i utvecklingen av nya tekniker och material. Jag är väldigt intresserad av estetisk tandvård och åker regelbundet på kurser vid AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry, i USA. På mottagningen tar vi emot många tandvårdsrädda patienter och jag tycker om att få människor att våga gå till tandläkaren.

Det är fantastiskt att jobba med att skapa vackra leenden!

 

Antoinette ”Nettan” Nygren, leg.tandhygienist

Jag tog min tandhygienistexamen 2005 vid Karolinska institutet i Stockholm. Sedan dess har jag arbetat både hos Folktandvården och hos några olika privatpraktiserande tandläkare. Jag är väldigt social och tycker om att träffa nya människor.

Sedan 2016 jobbar jag hos Karin.  Mitt motto är ” Tandhygienistbehandling ska vara lugn, trygg och näst intill smärtfri”.

 

Susanne Myr Nilsson, tandsköterska

tandsköterskaJag kallas för Sussi och blev färdig tandsköterska 1988.

Sedan 1994 har jag arbetat tillsammans med Karin. Jag assisterar under behandlingar, sköter sterilen mm. Och det är oftast mig du får prata med när du ringer till oss.

Bilder från kliniken